Daisypath Anniversary tickers

CHAT BOX

sroll de mouse to below picture

dari luar nampak happy tapi dalam sedih :)
Saturday, 7 July 2012, ϟ0 membebel(A)






hello korang sume aku mahu cerita story sedih aku dengan Syed omar qayyum,
hurm :'( ini la kenangan paling pahit bagi aku,aku sudah cuba sedaya upaya untuk happy kn Syed omar qayyum,
dan aku mahu setia dengan dia sampai bila-bila.
walaupun aku tahu Syed omar qayyum sayang gila kat Nisha khairuddin aku tetap cuba buat dia lupa,
tapi dia tetap berdegil,dia tak nak lupa kan.dia cakap dengan aku susah mahu lupa kan.
ok fine aku sabar lagi,Nisha khairuddin macam saja buat aku jeles dia wall to wall kat facebook.
siap panggil sayang,hurm :'( aku jeles kot.makwe mana tak jeles pakwe dia ada gurl lain panggil sayang..
aku sabar lagi,setiap malam aku menangis..tak pe r rilek dulu ini baru first step.
step kedua aku cuba kuat kan semangat tak nak sedih-sedih lagi,aku call dia,cakap lembut-lembut.
cuba buat dia happy,dia happy tapi...
dia dalam diam dia sudah buat aku kecewa,dia mesej Nisha khairuddin,aku sedih sangat-sangat :'(
tapi tak ape sabar lagi,setiap bercinta mesti ada dugaan nya.
Ex aku penah pesan kalau gaduh antara 1 mesti lah mengaku kalah,jangan lah EGO.
kalau EGO sampai bila-bila tak akan selesai masalah nye hurm :'(
semalam aku test usha-usha profil facebook Syed omar qayyum,aku tengok Nisha khairuddin bagi Syed omar qayyum baca story blog dia,aku try bukak aku cukup sedih.aku cuba happy kan diri aku tapi susah.
hurm :'( aku try tanya Nisha khairuddin dia masih sayang Syed omar qayyum ke,dia cakap

[TIPU LAH KALAU CAKAP TAK SAYANG EX,STILL DIA LAGI OK]

start dari situ aku rasa cemburu,takpe sabar lagi.tanya la macam-macam.
kira ok la aku cakap lembut-lembut aku tak sebut pun kata-kata kesat kat dia,
tapi dia belagak betul cara dia talk dengan aku.
dia siap mengadu kat Syed omar qayyum,Syed omar qayyum marah-marah aku,kenapa Syed omar qayyum marah aku.
sekarang ni makwe dia aku keNisha khairuddin ,hurm :'( aku cakap terus terang lah,orang bodoh je sanggup percaya kata-kata nisha khairuddin,nisha khairuddin kau suruh makan tahi kau makan lah ye :)
hurm :'( aku kecewa sangat-sangat dengan Syed omar qayyum,dia putus dengan aku sebab dia lebih kan Nisha khairuddin ,peh panas je hati ini.hurm :'( tapi dah lah sekarang ni baik aku rilek je.
ada lagi member-member yang coOl dan happy :)walaupun hati ni terluka aku tetap kuat kan semangat dan
tak nak sedih-sedih lagi,biar la benda dah berlalu takpayah lah nak di ingat-ingat kan lagi :'(
lagi pun kumbang bukan sekor kan kan :)pape pun terima kasih kawan-kawan sudah bagi aku semangat balik semula,sayang fatin farhana

terima kasih kerana sudah baca :)


TERIMA KASIH BUDAK COMOT :)

new old