Daisypath Anniversary tickers

CHAT BOX

sroll de mouse to below picture

persiapan majlis untuk aiin & helmi
Saturday, 15 September 2012, ϟ0 membebel(A)


hye korang bulan ni aku busy sangat ,biasa la akak aku nak kahwin so last-last minit baru nak buat keja ni suma . .
peh penat sangat ,nanti dah buat majlis macam mana la pulak kan ,mesti
lagi penat kan . .
korang doa-doa kan lah aku dengan family aku dapat buat majlis tu dengan gembira sangat dan lancar
tu yang aku mahu :)
aku nak tengok akak ,ibu ayah aku happy sangat .
walaupun penat tu lah bermakna bagi aku . . .
pape pun aku nak sangat ucap kan selamat pengganti baru for AIIN & MIE . .
ehh korang jangan lupa datang rumah aku okey haha :P
dah datang tu kelip-kelip la mata sikit haha mesti aku tegur korang haha :P
yeye pulak aku ni haha :)


TERIMA KASIH BUDAK COMOT :)

new old